1

Warta

  • Conditions for Controlling Brushless DC Machines

    Kaayaan Ngadalikeun Mesin DC Brushless

    Sistem servo AC motor AC Brushless DC ngembang pesat kusabab inersia alitna, torsi kaluaran ageung, kontrol saderhana sareng réspon dinamis anu saé. Éta ngagaduhan prospek aplikasi anu lega. Dina bidang kinerja tinggi sareng drive servo presisi tinggi, éta bakal laun ngagentos tradisional DC s ...
    Maca deui
  • Where is the Difference Between Brushless DC Motor and Brush Motor?

    Dimana Bedana Brushless DC Motor sareng Brush Motor?

    Motor brushless DC nyaéta ngaliwatan prosés commutation éléktronik, sareng mesin brushless nyaéta ngaliwatan prosés commutation sikat, janten noise mesin brushless, hirup low, sakumaha hirupna mesin brushless biasana dina 600 jam sapertos kieu, Abnormalitas hirup mesin brushless ditangtukeun ku hirup kahirupan , ...
    Maca deui
  • What are the advantages of Brushless DC Motor and AC Induction Motor?

    Naon kaunggulan Motor Brushless DC Motor sareng Motor Induksi AC?

    Dibandingkeun sareng motor induksi AC, motor DC brushless ngagaduhan kaunggulan ieu: 1. rotor ngadopsi magnet tanpa arus anu ngagumbirakeun. Daya listrik anu sami tiasa ngahontal kakuatan mékanis anu langkung ageung. 2. rotor teu ngagaduhan karugian tambaga sareng karugian beusi, sareng naékna suhu bahkan langkung alit. 3. béntang ...
    Maca deui
  • Pamasangan Anu leres sareng Operasi Motor Dibagi kanggo Motor Wonsmart

    Salami operasi sareng pamasangan mesin, aya résiko anu pasti, maka pamasangan sareng pengoperasian motor deceleration kedah merhatoskeun naon? Sateuacan masang sareng debugging, motor reducer laju kedah parios sateuacan éta tiasa dipasang. Dina prosés in ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Motor DC Brushless?

    Kumaha kuring milih motor DC tanpa sikat anu cocog pikeun kuring? Hayu urang tingali hiji conto: Sababaraha dinten ka pengker, palanggan ngirim syarat téknis sapertos kieu: Kamari, bos ngarobih parameterna. Urang kedah ngadamel mobil angkutan: 1. Kecepatan tinggi Vmax> 7.2km / jam 2. Gradién maksimum nyaéta 10% (0.9km / h) ...
    Maca deui
  • Karakteristik Téknik Motor DC Brushless

    Dibandingkeun sareng motor DC sareng motor asinkron, ciri téknis konci motor DC Brushless nyaéta: 1. Karakteristik operasi motor DC diala ku kontrol éléktronik. Éta ngagaduhan kadali anu langkung saé sareng jangkauan gancang. 2. Inpormasi umpan balik posisi rotor sareng mult ...
    Maca deui