//cdn.globalso.com/wonsmartmotor/nbdlx.jpg
//cdn.globalso.com/wonsmartmotor/nbdlx2.jpg

ngeunaanurang

Ningbo Wonsmart Motor Fan Company mangrupikeun produsen profesional sareng fokus kana motor dc brushless ukuran alit sareng brushless dc blowers. Aliran udara max blower urang ngahontal 200 méter kubik per jam sareng tekanan maks 30 kpa. Kalayan bagian kualitas tinggi kami sareng prosés pembuatan anu tepat, WONSMART motor sareng blower tiasa ngalayanan langkung ti 20.000 jam.

maca deui

panasproduk

wartosinpormasi

  • Kaayaan Ngadalikeun Mesin DC Brushless

    Jun-01-2021

    Sistem servo AC motor AC Brushless DC ngembang pesat kusabab inersia alitna, torsi kaluaran ageung, kontrol saderhana sareng réspon dinamis anu saé. Éta ngagaduhan prospek aplikasi anu lega. Dina bidang kinerja tinggi sareng drive servo presisi tinggi, éta bakal laun ngagentos tradisional DC s ...

  • Dimana Bedana Brushless DC Motor sareng Brush Motor?

    Jun-01-2021

    Motor brushless DC nyaéta ngaliwatan prosés commutation éléktronik, sareng mesin brushless nyaéta ngaliwatan prosés commutation sikat, janten noise mesin brushless, hirup low, sakumaha hirupna mesin brushless biasana dina 600 jam sapertos kieu, Abnormalitas hirup mesin brushless ditangtukeun ku hirup kahirupan , ...

  • Naon kaunggulan Motor Brushless DC Motor sareng Motor Induksi AC?

    Jun-01-2021

    Dibandingkeun sareng motor induksi AC, motor DC brushless ngagaduhan kaunggulan ieu: 1. rotor ngadopsi magnet tanpa arus anu ngagumbirakeun. Daya listrik anu sami tiasa ngahontal kakuatan mékanis anu langkung ageung. 2. rotor teu ngagaduhan karugian tambaga sareng karugian beusi, sareng naékna suhu bahkan langkung alit. 3. béntang ...

maca deui