1

Tentang Kami

Wonsmart

about

Ningbo Wonsmart Motor Fan Company mangrupikeun produsen profesional sareng fokus kana motor dc brushless ukuran alit sareng brushless dc blowers.

Ningbo Wonsmart Motor Fan Co., Ltd. Ngawengku luas 2000 méter pasagi, kami didirikeun ku sakelompok lalaki anu propésional dina bidang ieu. Kami utamina ngararancang, ngadamel, sareng ngajual motor DC brushless alit. CEO kami saé dina "Kulon" & "gaya Cina" manajemén, ngeunaan "jalma" salaku faktor pangpentingna dina ngembangkeun perusahaan urang, sareng yakin yén detil mutuskeun kasuksésan atanapi leungit.

Aliran udara max blower urang ngahontal 200 méter kubik per jam sareng tekanan maks 30 kpa. Kalayan bagian kualitas tinggi kami sareng prosés pembuatan anu tepat, WONSMART motor sareng blower tiasa ngalayanan langkung ti 20.000 jam.

Diadegkeun dina 2009, Wonsmart parantos gaduh tingkat pertumbuhan pesat 30% taunan sareng produk urang seueur dianggo dina mesin bantal Udara, penganalisis kaayaan Lingkungan, Médis sareng alat-alat industri répolusionér anu sanés.

Produksi Wonsmart sareng alat pamariksaan kalebet mesin mesin otomatis, mesin balancing, sareng mesin CNC. Kami ogé ngagaduhan alat uji coba aliran udara sareng tekanan sareng alat uji coba kinerja motor. Sadaya produk diperiksa 100% sateuacan pangiriman pikeun ngajamin sadaya produk sumping ka palanggan kalayan kualitas anu wareg.

1 (1)

Wonsmart disahkeun ku ISO9001 sareng ISO13485, kami parantos merhatoskeun kualitas produk sareng layanan palanggan. Tim propésional sareng energetik urang ngagaduhan tujuan anu sami pikeun janten salah sahiji pemasok motor sareng sikat blower anu pangsaéna.

Kalayan sertifikasi ETL, CE, ROHS, REACH, 60% produk Wonsmart diékspor ka Amérika Kalér, EU, Jepang sareng Korea. Palanggan ti nagara-nagara ieu sugema pisan ku kualitas stabil Wonsmart, kiriman gancang sareng harga anu lumayan.

Kami ogé nampi proyék ODM sareng OEM sareng spésifikasi khusus.

Kami ngajamin anjeun yén anjeun ngan ukur kedah input pesen, sareng éta bakal ngahasilkeun produk kualitas.

Punten kersa ngahubungi kami.

1 (4)
1 (5)