1

Taros Kami

Ningbo Wonsmart Motor Fan Co., Ltd.

Alamat

103, Gedong 0010, Taman Huiding Chuangzhi, No.228, Jalan Shengyuan, Jalan Jiangkou, Kacamatan Fenghua, Kota NingBo, Propinsi ZheJiang, PRChina

Telepon

+ 86-18378336596

+ 86-574-88976170

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami