1

produk

12VDC blower hawa listrik leutik

70mm tekanan tinggi 5,5 Kpa 12V brushless DC blower hawa listrik alit

Cocog sareng mesin vakum / sél suluh / alat médis sareng inflatables.


  • Modél: WS7040-12-X200
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 12 vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: plastik

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Sértipikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 80 gram

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: D70mm * H37mm

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Diaméter outlet: OD17mm ID12mm

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 6.8kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS7040-12-X200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS7040-12-X200 tiasa ngahontal aliran udara maksimum 18m3 / h dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 5,5kpa maksimum. Éta ngagaduhan kakuatan udara kaluaran maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 3kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 5.5kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban anu sanés ngarujuk kana kurva PQ di handap ieu:

    WS7040-12-X200-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS7040-12-X200 blower nyaéta nganggo motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos hirup anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 20.000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, percepatan gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu cerdas gampang

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana mesin cushion hawa, mesin CPAP, SMD soldering station rework.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    Blower ieu tiasa ngajalankeun ukur dina arah CCW. Balikeun arah anu ngajalankeun impeller tiasa not ngarobih arah hawa.

    Saring kana inlet pikeun ngajagaan blower tina lebu sareng cai.

    Tetep suhu lingkungan sakumaha handap mungkin pikeun ngajadikeun hirupna niup langkung lami.

    FAQ

    Q: Naha urang tiasa nyambungkeun blower hawa sentrifugal ieu langsung kana sumber listrik?

    A: kipas blower Ieu sareng motor BLDC di jero sareng peryogi papan kontroler pikeun ngajalankeun.

    Q: Kumaha ngarobih kagancangan impeller upami urang nganggo papan pengendali anjeun?

    A: Anjeun tiasa nganggo 0 ~ 5v atanapi PWM pikeun ngarobih kagancangan. Papan pengendali standar kami ogé nganggo poténsiometer pikeun ngarobih kagancangan kalayan merenah.

    Tabel kinerja kipas sentrifugal nyayogikeun kipas RPM sareng sarat kakuatan pikeun CFM sareng tekanan statis anu dipasihkeun dina kapadetan udara standar. Nalika kinerja kipas sentrifugal henteu dina kaayaan standar, kinerja kedah dirobih janten kaayaan standar sateuacan lebet kana méja kinerja. Kipas sentrifugal anu dipeunteun ku Gerakan Udara sareng Asosiasi Kontrol (AMCA) diuji di laboratorium kalayan pangaturan uji anu mensimulasikeun pamasangan anu khas pikeun jenis kipas. Biasana aranjeunna diuji sareng dipeunteun salaku salah sahiji tina opat jinis pamasangan standar sakumaha anu ditunjuk dina AMCA Standard 210.

    AMCA Standar 210 ngahartikeun metode seragam pikeun ngalaksanakeun tés laboratorium pikeun kipas angin kanggo nangtoskeun tingkat aliran udara, tekanan, kakuatan sareng efisiensi, dina kecepatan puteran anu ditangtoskeun. Tujuanana AMCA Standar 210 nyaéta pikeun ngartikeun prosedur sareng kaayaan tés anu pasti supados peringkat anu disayogikeun ku sababaraha pabrik sami sareng tiasa dibandingkeun. Kusabab kitu, peminat kedah dipeunteun dina SCFM standarisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami