1

produk

kapasitas luhur blower médis airflow

8kPa 28CFM aliran hawa mini turbo blower pikeun sél bahan bakar 3kw 24v dc brushless listrik tekanan tinggi sentrifugal industri hawa blower

Cocog sareng mesin cushion hawa / sél suluh / alat médis sareng inflatables.


  • Modél: WS9250-24-240-X200
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 24vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: plastik

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Tegangan: 24VDC

    Sértipikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 400 gram

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: 90 * 90 * 50mm

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 8kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS9250-24-240-X200-Model_00 (2)

    Kinerja Blower

    WS9250-24-240-X200 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 44m3 / jam dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 8kpa maksimum. Éta ngagaduhan kakuatan udara kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina résistansi 4.5kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 5.5kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal kurva PQ di handap:

    WS9250-24-240-X200-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS9250-24-240-X200 blower nyaéta nganggo motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos hirup anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 15,000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, percepatan gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu cerdas gampang

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana detektor polusi udara, ranjang udara, mesin cushion hawa sareng ventilator.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    20181815

    FAQ

    Q: Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

    A: Biasana kami ngadugikeun dina waktos 8 jam saatos kami nampi patarosan.

    Q: Naon MOQ anjeun?

    A: Éta moal aya MOQ, Upami urang gaduh produk dina saham. Kami bakal ngabahas MOQ numutkeun kaayaan pasti konsumén.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun? A: Waktos pangiriman umum nyaéta 15-20 dinten saatos nampi konfirmasi pesanan anjeun. Anther, Éta ngan ukur bakal nyandak 1-2 dinten upami urang gaduh saham.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami