1

produk

Tekanan tinggi 48VDC ring blower

14.5 KPa 30CFM 2 ″ inline high pressure ring blower kipas motor

Cocog sareng mesin cushion hawa / sél suluh / alat médis sareng inflatables.


  • Modél: WS140120S-48-130-X300
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: plastik

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Tegangan: 48VDC

    Sértipikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 1,5 Kgs

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: 140 * 120MM

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 14.5kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS140120S-48-130-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    WS140120S-48-130-X300 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 44m3 / h dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 7kpa maksimum. Éta ngagaduhan kakuatan udara kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina résistansi 7kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 7kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal dina kurva PQ di handap:

    WS140120S-48-130-X300-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS140120S-48-130-X300 blower nyaéta kalayan motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos umur anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 10.000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, percepatan gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu cerdas gampang

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana pemurnian udara, ranjang udara, pendinginan, mesin vakum.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    20181815

    FAQ

    P: Dupi abdi tiasa nganggo blower ieu kanggo alat Médis?

    A: Leres, ieu mangrupikeun salah sahiji blower perusahaan urang anu tiasa dianggo dina Cpap sareng ventilator.

    T: Naon tekanan hawa maxmum?

    A: Sakumaha ditembongkeun dina gambar, tekanan hawa maxmum nyaéta 6.5 Kpa.

    T: Cara pangiriman anu mana anu anjeun tiasa nyayogikeun?

    A: Urang tiasa nyayogikeun pangiriman ngalangkungan laut, ku hawa sareng ku express. 

    Asosiasi Gerakan sareng Kontrol Udara (AMCA) [édit]

    Tabel kinerja kipas sentrifugal nyayogikeun kipas RPM sareng sarat kakuatan pikeun CFM sareng tekanan statis anu dipasihkeun dina kapadetan udara standar. Nalika kinerja kipas sentrifugal henteu dina kaayaan standar, kinerja kedah dirobih janten kaayaan standar sateuacan lebet kana méja kinerja. Kipas sentrifugal anu dipeunteun ku Gerakan Udara sareng Asosiasi Kontrol (AMCA) diuji di laboratorium kalayan pangaturan uji anu mensimulasikeun pamasangan anu khas pikeun jenis kipas. Biasana aranjeunna diuji sareng dipeunteun salaku salah sahiji tina opat jinis pamasangan standar sakumaha anu ditunjuk dina AMCA Standard 210. [21]

    AMCA Standar 210 ngahartikeun metode seragam pikeun ngalaksanakeun tés laboratorium pikeun kipas angin kanggo nangtoskeun tingkat aliran udara, tekanan, kakuatan sareng efisiensi, dina kecepatan puteran anu ditangtoskeun. Tujuanana AMCA Standar 210 nyaéta pikeun ngartikeun prosedur sareng kaayaan tés anu pasti supados peringkat anu disayogikeun ku sababaraha pabrik sami sareng tiasa dibandingkeun. Kusabab kitu, peminat kedah dipeunteun dina SCFM standarisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami