1

Warta

Warta Perusahaan

  • Pamasangan Anu leres sareng Operasi Motor Dibagi kanggo Motor Wonsmart

    Salami operasi sareng pamasangan mesin, aya résiko anu pasti, maka pamasangan sareng pengoperasian motor deceleration kedah merhatoskeun naon? Sateuacan masang sareng debugging, motor reducer laju kedah parios sateuacan éta tiasa dipasang. Dina prosés in ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Motor DC Brushless?

    Kumaha kuring milih motor DC tanpa sikat anu cocog pikeun kuring? Hayu urang tingali hiji conto: Sababaraha dinten ka pengker, palanggan ngirim syarat téknis sapertos kieu: Kamari, bos ngarobih parameterna. Urang kedah ngadamel mobil angkutan: 1. Kecepatan tinggi Vmax> 7.2km / jam 2. Gradién maksimum nyaéta 10% (0.9km / h) ...
    Maca deui
  • Karakteristik Téknik Motor DC Brushless

    Dibandingkeun sareng motor DC sareng motor asinkron, ciri téknis konci motor DC Brushless nyaéta: 1. Karakteristik operasi motor DC diala ku kontrol éléktronik. Éta ngagaduhan kadali anu langkung saé sareng jangkauan gancang. 2. Inpormasi umpan balik posisi rotor sareng mult ...
    Maca deui