1

produk

blower nyeuseup cleaner portabel

24vdc volt tekanan tinggi portabel vakum cleaner sedot blower

kipas kalayan motor tanpa sikat. Cocog sareng mesin vakum / sél suluh / alat médis sareng inflatables. Urang tiasa nyayogikeun supir standar pikeun blower ieu. Upami anjeun hoyong mendesain supir anjeun nyalira, anjeun tiasa mastikeun sareng kami.


  • Modél: WS10690-24-200-X200
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 24 vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: aluminium

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Tegangan: 24VDC

    Sértipikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 430 gram

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: D106 * H77.5mm

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 7.3kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS10690-24-200-X200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    WS10690-24-200-X200 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 80m3 / jam dina 0 tekanan kpa sareng tekanan statik 7.3 kpa maksimum. Mibanda kakuatan hawa kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina résistansi 4.5kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan maksimal efisiensi nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 4.5kPa upami urang nyetél 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal kurva PQ di handap:

    WS10690-24-200-X200-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) blower WS10690-24-200-X200 nyaéta kalayan motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos hirup anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 15,000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, akselerasi gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu gampang.

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana coffe buncis roaster, mesin vakum, sareng ventilasi.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    720180723

    FAQ

    Q: Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

    A: Biasana kami ngadugikeun dina waktos 8 jam saatos kami nampi patarosan.

    Q: Naon MOQ anjeun?

    A: Upami urang gaduh produk dina stock, éta moal aya MOQ. Upami urang kedah ngahasilkeun, urang tiasa ngabahas MOQ numutkeun kaayaan pasti konsumén.

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

    A: Waktu pangiriman umum nyaéta 20-30 dinten saatos nampi konfirmasi pesanan anjeun. Kasus sanésna, éta ngan bakal nyandak 1-2 dinten upami urang gaduh barang dina bekel.

    Komutasi motor tanpa sikat tiasa diterapkeun dina parangkat lunak nganggo mikrokontroler, atanapi tiasa diterapkeun nganggo sirkuit analog atanapi digital. Komutasi sareng éléktronika tibatan sikat ngamungkinkeun fleksibilitas anu langkung ageung sareng kamampuan henteu sayogi ku motor DC anu disikat, kalebet ngawatesan kagancangan, operasi microstepping kanggo kendali gerak anu lambat sareng alus, sareng torsi nyepeng nalika cicing. Parangkat lunak pangontrol tiasa disaluyukeun kana motor khusus anu dianggo dina aplikasi, hasilna efisiensi komutasi langkung ageung.

    Daya maksimum anu tiasa dilarapkeun ka motor tanpa sikat diwatesan ampir sacara éksklusif ku panas; [rujukan? Teuing panas ngaleuleuskeun magnet sareng bakal ngarusak insulasi gulungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami