1

produk

24V mini médis dc brushless blower

Wonsmart 60mm 7kpa sepi 24V mini médis dc brushless blower cocog pikeun mesin cushion hawa / fuel cell / alat médis sapertos CPAP / Bipap / ventilator.


  • Modél: WS7040AL-24-V200
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, alat-alat médis

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: Aluminium

    Pamasangan: perakitan industri

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Ngaran mérek: WONSMART

    Nomer modél: WS7040AL-24-V200

    Tegangan: 24vdc

    Sértipikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Ngaran produk: 24V mini médis dc brushless blower

    ukuran: D60 * H40mm

    Beurat: 134g

    Bantalan: bantalan bola NMB

    dewan supir: Éksternal

    Waktos hirup (MTTF):> 10.000 jam

    Noise: 62dB

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Tekanan statik: 7.6kPa

    1
    1

    Ngagambar

    WS7040-24-V200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    WS7040AL-24-V200 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 16m3 / h dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 6.5kpa maksimum. Nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 4.5kPa upami urang nyetél 100% PWM, éta ngagaduhan kakuatan udara kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina Lalawanan 4.5kPa upami urang nyetél 100% PWM, éta ngagaduhan efisiensi maksimum. Kinerja titik beban sanésna tingal kurva PQ di handap:

    WS7040-24-V200-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) blower WS7040AL-24-V200 nyaéta nganggo motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos hirup anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 20.000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga;

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, akselerasi gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu gampang.

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana mesin cushion hawa, mesin CPAP, ventilator.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    (1) Blower ieu tiasa ngajalankeun ukur dina arah CCW. Balikeun arah anu ngajalankeun impeller henteu tiasa ngarobih arah hawa.

    (2) Saring kana inlet pikeun ngajagaan blower tina lebu sareng cai.

    (3) Jaga suhu lingkungan serendah-gancangna supados waktos hirupna blower langkung lami.

    FAQ

    Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

    A: Kami produsén propésional khusus di Brushlees DC blower langkung ti 10 taun, sareng kami ngekspor produksi kami ka konsumén langsung.

    Q: Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

    A: Biasana kami bakal ngirim cutatan ka palanggan dina waktos 8 jam saatos kami nampi patarosan ti anjeun.

    Naon motor listrik Brushless DC?

    Motor listrik DC tanpa sikat (motor BLDC atanapi motor BL), ogé dikenal salaku motor listrik sacara komuter (ECM atanapi motor EC) atanapi motor DC sinkron, nyaéta motor anu sinkron nganggo arus listrik (DC) listrik langsung. Éta nganggo pengendali loop tertutup éléktronik pikeun ngalihkeun arus DC kana gulungan motor ngahasilkeun medan magnét anu sacara efektif muter dina rohangan sareng numana rotor magnet permanén ieu. Controllér ngatur fase sareng amplitudo tina pulsa DC ayeuna pikeun ngendalikeun kagancangan sareng torsi motor. Sistem kontrol ieu mangrupikeun alternatif pikeun commutator mékanis (sikat) anu dianggo dina seueur motor listrik konvensional.

    Pangwangunan sistem motor tanpa sikat biasana sami sareng motor motor sinkron permanén (PMSM), tapi ogé tiasa janten motor hoream, atanapi motor induksi (asinkron). Éta ogé tiasa nganggo magnét neodymium sareng janten pelaut (stator dikurilingan ku rotor), inrunners (rotor dikurilingan ku stator), atanapi aksial (rotor sareng stator datar sareng paralel). [1]

    Kauntungannana motor tanpa sikat tibatan motor anu disikat nyaéta babandingan kakuatan-ka-beurat anu luhur, kecepatan luhur, kontrol sakedik speed (rpm) sareng torsi, efisiensi tinggi, sareng perawatan anu handap. Motor tanpa sikat mendakan aplikasi di tempat sapertos periferal komputer (disk drive, printer), alat-alat listrik anu dicekel ku tangan, sareng kendaraan mimitian ti pesawat modél dugi ka mobil. Dina mesin cuci modéren, motor DC brushless parantos kéngingkeun sabuk karét sareng girboks ku desain langsung-drive.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami