1

produk

Tekanan tinggi 48VDC ring blower

30kPa tekanan tinggi 29 m3 / jam aliran hawa 48V ring blower pikeun sél bahan bakar 10kw anu dianggo pikeun 48v dc brushless listrik tekanan tinggi alat pernapasan kipas angin

DC blower kipas industri brushless cocog pikeun mesin cushion hawa / sél suluh / alat médis sareng inflatables


  • Modél: WS145110-48-150-X300
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 48vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: plastik

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Tegangan: 24VDC

    Sértipikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 3 Kg

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: D110 * H107mm

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 30kPa

    1 (2)
    1 (1)

    Ngagambar

    WS145110-48-150-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    WS145110-48-150-X300 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 29m3 / h dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 30kpa maksimum. Éta ngagaduhan kakuatan hawa kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina résistansi 18kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 16kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal dina kurva PQ di handap:

    WS145110-48-150-X300-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS145110-48-150-x300 blower nyaéta kalayan motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos umur anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 30,000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga;

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, akselerasi gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu gampang.

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana mesin vakum, sél suluh.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    Blower ieu tiasa ngajalankeun ukur dina arah CCW. Balikeun arah anu ngajalankeun impeller henteu tiasa ngarobih arah hawa.

    Saring kana inlet pikeun ngajagaan blower tina lebu sareng cai.

    Jaga suhu lingkungan saageung-ageung supados waktos hirupna blower langkung lami.

    FAQ

    P: Naha urang tiasa nganggo blower hawa séntipugal ieu pikeun nguseup lebu langsung?

    A: kipas blower Ieu henteu tiasa dianggo nguseup lebu langsung. Upami anjeun kedah nyedot debu, anjeun tiasa nyungkeun kami milih barang anu pas pikeun kaayaan kerja khusus ieu.

    P: Naon anu tiasa dilakukeun upami kaayaan damelna kotor?

    A: Saringan disarankeun pisan pikeun ngumpul kana inlet kipas blower

    Q: Kumaha ngirangan noise blower?

    A: Seueur konsumén urang nganggo busa, silikon kanggo ngeusian antara kipas blower sareng mesin pikeun ngaisolasi noise blower.

    Kusabab motor DC séri-tatu ngembangkeun torsi na pangluhurna kalayan gancang, éta sering dianggo dina aplikasi traction sapertos lokomotif listrik, sareng trem. Aplikasi anu sanésna nyaéta motor starter pikeun béngsin sareng mesin solar alit. Motor séri kedah pernah dianggo dina aplikasi anu drivena tiasa gagal (sapertos sabuk drive). Nalika motor ngagancangan, armature (sareng ku sabab lapangan) ayeuna ngirangan. Pangurangan lapangan nyababkeun motor gancang, sareng dina kasus anu parah motor bahkan tiasa ngancurkeun dirina, sanaos ieu kirang tina masalah dina motor anu didamel kipas (sareng kipas anu disetir ku nyalira). Ieu tiasa janten masalah motor karéta nalika leungitna caket saprak, kecuali gancang dikendalikeun, motor tiasa ngahontal kecepatan jauh leuwih luhur tibatan anu bakal dilakukeun dina kaayaan normal. Ieu henteu ngan ukur tiasa nyababkeun masalah pikeun motor nyalira sareng roda gigi, tapi kusabab kecepatan diferensial antara rel sareng roda éta ogé tiasa nyababkeun karuksakan serius kana rel sareng trep roda nalika panas sareng tiis gancang. Lemah sawah digunakeun dina sababaraha kadali éléktronik pikeun ningkatkeun kecepatan luhur kendaraan listrik. Bentuk pangbasajanna nganggo kontaktor sareng resistor lemah-lemah; kontrol éléktronik ngawaskeun arus motor sareng ngaganti médan lemah resistor kana sirkuit nalika arus motor ngirangan sahandapeun nilai prasetél (ieu bakal nalika motor dina laju desain lengkep). Sakali résistor dina sirkuit, motor bakal ningkatkeun kagancangan saluhureun kecepatan normal na dina tegangan anu dipeunteun. Nalika arus motor ningkat, kontrol bakal ngaleupaskeun résistor sareng torsi kecepatan rendah sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami