1

produk

perumahan beurat beurat palastik blower

80mm ukuran mini 13.3kPa tekanan 24CFM WS9290B 24V brushless DC palastik perumahan lampu beurat sentrifugal blower

Cocog sareng mesin vakum / sél suluh / alat médis sareng inflatables.


  • Modél: WS9290B-24-220-X300
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 24vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Jenis: Kipas Centrifugal

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: plastik

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Sértipikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 490 gram

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran unit: D90 * L114

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 13 kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS9290B-24-220-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    WS9290B-24-220-X300 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 38m3 / h dina tekanan 0 kpa sareng tekanan statis 13kpa maksimum. Éta ngagaduhan kakuatan hawa kaluaran maksimum nalika blower ieu dijalankeun dina résistansi 7kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 7kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal dina kurva PQ di handap:

    WS9290B-24-220-X300-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS9290B-24-220-X300blower nyaéta kalayan motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos umur anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 20.000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, percepatan gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu cerdas gampang

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana detektor polusi udara, ranjang udara, mesin cushion hawa sareng ventilator.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    720180723

    FAQ

    Q: Naon jinis catu daya anu bakal kami anggo pikeun nyetir kipas blower ieu?

    A: Sacara umum, konsumén urang nganggo catu daya switching 24vdc atanapi batré Li-on.

    Q: Naha anjeun ogé ngical board controller pikeun kipas blower ieu?

    A: Leres, urang tiasa nyayogikeun papan pengendali anu diadaptasi pikeun kipas blower ieu.

    Q: Kumaha ngarobih kagancangan impeller upami urang nganggo papan pengendali anjeun?

    A: Anjeun tiasa nganggo 0 ~ 5v atanapi PWM pikeun ngarobih kagancangan. Papan pengendali standar kami ogé nganggo poténsiometer pikeun ngarobih kagancangan kalayan merenah.

    Motor DC brush didamel nganggo rotor tatu sareng tatu atanapi mérek magnet permanén.

    Sacara umum, laju puteran motor DC sabanding sareng EMF dina coil na (= voltase anu diterapkeun ka éta dikurangan tegangan anu leungit dina résistansi na), sareng torsi sabanding sareng arus. Kontrol kagancangan tiasa kahontal ku cara ngetok batré variabel, tegangan suplai variabel, résistor atanapi kadali éléktronik. Conto simulasi tiasa dipendakan di dieu sareng. Arah médan luka DC motor tiasa dirobih ku ngabalikkeun lapangan atanapi sambungan armature tapi henteu duanana. Ieu ilahar dilakukeun ku sét kontak khusus (kontaktor arah). Tegangan anu épéktip tiasa dirobih ku ngalebetkeun résistor séri atanapi ku alat switching anu dikawasa sacara éléktronik anu didamel tina thyristors, transistor, atanapi, baheula, tukang ngabentuk busur raksa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami