1

produk

kipas blower centrifugal laju gancang kalayan motor tanpa sikat

48V 130mm debu ékstrak kecepatan luhur kipas blower sentrifugal laju kalayan motor tanpa sikat pikeun kipas knalpot 24v dc sareng kipas saluran sentrifugal.

Cocog sareng mesin vakum / sél suluh / alat médis sareng inflatables.


  • Modél: WS130120S2-48-220-X300
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur blower

    Ngaran mérek: Wonsmart

    Tekanan tinggi sareng motor brushless dc

    Jinis blower: kipas Centrifugal

    Tegangan: 48vdc

    Bantalan: bantalan bola NMB

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik

    Tipe Arus Listrik: DC

    Bahan agul: aluminium

    Pamasangan: Kipas Langit-langit

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

    Sértipikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online

    Waktos hirup (MTTF):> 20.000 jam (handapeun 25 derajat C)

    Beurat: 886 gram

    Bahan padumukan: PC

    Ukuran: 130mm * 120mm

    Jenis motor: Motor Tahap DC Brushless Motor

    Controller: éksternal

    Tekanan statik: 14kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Ngagambar

    WS130120S2-48-220-X300-Model_00 -

    Kinerja Blower

    WS130120S2-48-220-X300 blower tiasa ngahontal aliran udara maksimum 120m3 / h dina tekanan 0 Kpa sareng tekanan statis maksimum 14kpa. Éta ngagaduhan kakuatan hawa kaluaran maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 8,5 kPa upami urang nyetél 100% PWM, Éta ngagaduhan efisiensi maksimum nalika blower ieu ngajalankeun résistansi 8,5 kPa upami urang netepkeun 100% PWM. Kinerja titik beban sanésna tingal kurva PQ di handap:

    WS130120S2-48-220-X300-Model_00

    DC Brushless Blower Kauntungan

    (1) WS130120S2-48-220-X300 blower nyaéta kalayan motor tanpa sikat sareng bantalan bola NMB di jero anu nunjukkeun waktos umur anu panjang pisan; MTTF tina blower ieu tiasa ngahontal langkung ti 15,000 jam dina suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower ieu henteu kedah dijaga

    (3) Drived blower ieu ku pengendali motor tanpa sikat gaduh seueur fungsi kontrol anu béda sapertos régulasi kagancangan, kaluaran pulsa gancang, akselerasi gancang, rem sareng sajabina tiasa dikontrol ku mesin sareng alat anu gampang.

    (4) Diusir ku supir motor tanpa sikat blower bakal ngagaduhan arus, handapeun / langkung voltase, panyalindungan lapak.

    Aplikasi

    Blower ieu tiasa seueur dianggo kana mesin vakum, kolektor lebu, mesin pangobatan lantai.

    Kumaha Cara Nganggo Blower anu leres

    720180723

    FAQ

    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A: Kami pabrik kalayan 4.000 méter pasagi sareng kami parantos fokus kana blower BLDC tekanan tinggi langkung ti 10 taun

    Q: Naha urang tiasa nyambungkeun blower hawa sentrifugal ieu langsung kana sumber listrik?

    A: kipas blower Ieu sareng motor BLDC di jero sareng peryogi papan kontroler pikeun ngajalankeun.

    Kumaha Motor Listrik Gawé

    A motor listrik DC brushing mangrupikeun motor listrik internal anu dirancang pikeun dijalankeun tina sumber listrik langsung ayeuna. Motor sikat mangrupikeun aplikasi listrik anu penting sacara komérsial pikeun nyetir énergi mékanis, sareng sistem distribusi DC dianggo langkung ti 100 taun pikeun ngoperasikeun motor di gedong komérsial sareng industri. Sikat motor DC tiasa rupa-rupa kagancangan ku ngarobah tegangan operasi atanapi kakuatan médan magnét. Gumantung kana koneksi lapangan sareng catu daya, kagancangan sareng torsi ciri-ciri motor anu disikat tiasa dirobih kanggo nyayogikeun kecepatan tetep atanapi kecepatan sabanding tibatan beban mékanis. Motor anu disikat teras dianggo pikeun propulsi listrik, crane, mesin kertas sareng pabrik baja. Kusabab sikatna nganggo handap sareng diperyogikeun diganti, motor DC brushless anu nganggo alat éléktronik listrik parantos ngésérkeun motor anu disikat tina seueur aplikasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami