1

Warta

Sistem servo AC motor AC Brushless DC ngembang pesat kusabab inersia alitna, torsi kaluaran ageung, kontrol saderhana sareng réspon dinamis anu saé. Éta ngagaduhan prospek aplikasi anu lega. Dina bidang kinerja tinggi sareng drive servo presisi tinggi, éta bakal laun ngagentos sistem servo DC tradisional. Nanging, torsi riak masih aya dina BLDC, anu henteu tiasa ngahontal langkung kadali posisi sareng kontrol kecepatan performa anu langkung luhur. Tahap commutation ayeuna mangrupikeun alesan utami pikeun torsi riak.

Dina sistem servo AC kalayan fase umpan balik ayeuna sanés, ripple torsi commutating-speed low tiasa dikontrol, tapi éta henteu tiasa dikontrol dina kaayaan gancang, arus fase non-commutating teu kaendalikeun. Kusabab kitu, perlu milarian skéma komutasi anu dioptimalkeun pikeun ngahontal kinerja torsi komutasi anu langkung saé.

Kaayaan switching anu épéktip tina inverter dina prosés komutasi kedah dipilih numutkeun aturan.

Aturan 1: Turutan posisi rotor ayeuna, nyaéta, mareuman saklar anu saluyu kedah ngaleungit, sareng saklar anu saluyu kedah ditetepkeun.

Aturan 2: dina Aturan 1, kadali tunggal sareng bipolar tiasa dianggo.

Aturan 3: nyanggakeun tunda saklar anu cocog pikeun dipareuman.

Meri sareng kalepatan strategi kontrol saklar dina kaayaan komutasi dievaluasi ku dua indéks ieu:

Dobelan 1.torik anu disababkeun ku commutation sakedik mungkin (non commutation pulsation ayeuna sakedik mungkin).

2. parondok waktos commutation sajauh mungkin.


Kalayan sertifikasi ETL, CE, ROHS, REACH, 60% produk Wonsmart diékspor ka Amérika Kalér, EU, Jepang sareng Korea. Palanggan ti nagara-nagara ieu sugema pisan ku kualitas stabil Wonsmart, kiriman gancang sareng harga anu lumayan.

Kami ogé nampi proyék ODM sareng OEM sareng spésifikasi khusus.

Kami ngajamin anjeun yén anjeun ngan ukur kedah input pesen, sareng éta bakal ngahasilkeun produk kualitas.

Punten kersa ngahubungi kami.


Pos waktos: Jun-01-2021