1

Warta

Dibandingkeun sareng motor induksi AC, motor DC brushless ngagaduhan kaunggulan ieu:

1. rotor ngadopsi magnet tanpa arus anu ngagumbirakeun. Daya listrik anu sami tiasa ngahontal kakuatan mékanis anu langkung ageung.

2. rotor teu ngagaduhan karugian tambaga sareng karugian beusi, sareng naékna suhu bahkan langkung alit.

3. momen anu ngamimitian sareng meungpeuk ageung, anu manpaat pikeun torsi sakedapan anu diperyogikeun pikeun muka sareng nutup klep.

4. torsi kaluaran motor langsung sabanding sareng tegangan kerja sareng arus. Sirkuit deteksi torsi saderhana sareng dipercaya.

5. ku nyaluyukeun nilai rata-rata voltase suplai ngalangkungan PWM, motor tiasa disaluyukeun kalayan lancar. Kecepatan pangaturan sareng nyetir sirkuit listrik saderhana sareng dipercaya, sareng biayana kirang.

6. ku nurunkeun tegangan suplai sareng ngamimitian motor ku PWM, arus ngamimitian tiasa dikirangan sacara épéktip.

7. catu daya motor nyaéta PWM dimodulasi tegangan DC. Dibandingkeun sareng gelombang sinus AC suplai kakuatan motor frékuénsi variabel AC, régulasi kagancangan sareng sirkuit drive na ngahasilkeun radiasi éléktromagnétik kirang sareng polusi kirang harmonik kana grid.

8. ngagunakeun sirkuit kontrol kecepatan loop tertutup, laju motor tiasa dirobih nalika torsi beban parantos robih.


Pos waktos: Jun-01-2021