1

Warta

Motor brushless DC nyaéta ngaliwatan prosés commutation éléktronik, sareng mesin brushless nyaéta ngaliwatan prosés commutation sikat, janten noise mesin brushless, hirup low, sakumaha hirupna mesin brushless biasana dina 600 jam sapertos kieu, Abnormalitas hirup mesin brushless ditangtukeun ku hirup kahirupan , bakal dugi ka 5000 jam.

Sikat sikat éléktromekanik seringna ngahurungkeun gangguan éléktromagnétik kana alat éléktronik sanés.

Kontrol kagancangan, motor brushless DC ngalangkungan régulasi kagancangan tegangan, analogi saderhana sareng merenah, tapi nalika rasio kagancangan kirang bakal diwatesan; Motor brushless DC ogé tiasa ngalangkungan régulasi kagancangan voltase, tapi ogé tiasa dianggo metode pangaturan speed PWM pikeun mempermudah kontrol kecepatan dina kecepatan low.

Énergi sareng kecepatan, utamina gumantung kana parameter mékanis sareng listrik tina rencana, tapi sikatna tiasa dirobih dina kaayaan kakuatan anu luhur pisan, kusabab busur na ageung teuing, sahingga kakuatan biasa moal ageung teuing, kuring terang dina 5P, mékanis sareng listrik brushless tiasa ngahontal kakuatan hébat; sikat mékanis sareng listrik moal ngagaduhan kagancangan anu luhur pisan. Nalika sikatna gancang sareng jelas, mesin tanpa sikat tiasa ngahontal kecepatan 80,000 rpm / mnt.

Tangtosna, mesin tanpa sikat ngagaduhan kaunggulan mahal sareng gampang dioperasikeun; mesin brushless biasana langkung mahal tibatan amatir dina hal kontrol. Kalayan kematangan kontinyu tina téhnik kontrol éléktromekanik brushless, biaya komponén éléktronik anu langkung murah sareng syarat moral masarakat pikeun paningkatan produk sareng tekanan réduksi émisi hemat hemat, beuki éléktromekanis sareng sikat éléktromekanis AC bakal diganti ku éléktromekanis DC brushless.


Aliran udara max blower urang ngahontal 200 méter kubik per jam sareng tekanan maks 30 kpa. Kalayan bagian kualitas tinggi kami sareng prosés pembuatan anu tepat, WONSMART motor sareng blower tiasa ngalayanan langkung ti 20.000 jam.

Diadegkeun dina 2009, Wonsmart parantos gaduh tingkat pertumbuhan pesat 30% taunan sareng produk urang seueur dianggo dina mesin bantal Udara, penganalisis kaayaan Lingkungan, Médis sareng alat-alat industri répolusionér anu sanés.


Pos waktos: Jun-01-2021